dissabte, 30 de novembre del 2019

Jornades a Reus del Institut Català de la Dona

Dijous 28, vam assistir en el palau Bofarull de Reus a una jornada del: "Institut Català de la Dona" pel matí van conferencià diverses dones amb càrrecs en la "Federació de Dones del Tarragonés" re presentant a les diverses comarques tarragonines, disertan sobre "la violència masclista" envers les dones. 
Després de la pausa del cafè, acompanyat de uns dolços o salats, van conferenciar persones del govern, denunciant les conductes masclistes. 
Després de un bon dinar de germanor, ens vam dirigir a la plaça del Mercadal per visitar la "Casa Navàs" on es vam posar unes proteccions a les sabates, per a no malmetre la joia arquitetònica del noucentisme.
Projectada per l'arquitecte: Lluís Doménech i Montaner, per al comerciant de teixits Joaquim Navàs, es un dels millors exemples mundials del modernisme, l'any 1990 fou declarat Bé Cultural d'Interés Nacional. 
Admirarem els seus: sòls, els seus vitralls, els seus mobles, llars de foc, sostres...diverses dependències, ben conservades, una meravella...
Tot dinant...i foto del grup en l'entrada. Gràcies per acompanyar nos!